Рейкова війна. Партизани з'єднання імені більшовиків Рудьковського-Козака пустили під укіс черговий потяг

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 7.08.2007 12:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3572

Всі 19 вагонів вантажного потягу, що напередодні зійшли з рейок на ділянці Прокопівка-Старовірівка на Харківщині підняли і відправили в депо

Також відновили контактну лінію високої напруги. Тривають роботи з відновлення залізничного полотна - повідомляють у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій.

До відновлюваних робіт залучили два ремонтні потяги.

“Несправність потягу, що належить Російській залізниці”. - таку попередню причину сходу з рейок вантажних вагонів на Харківщині називають у прес-службі Укрзалізниці.

Через аварію рух потягів та електричок між Харковом та Куп’янськом досі перекрито. Ремонтники відновлюють колію та контактну мережу, пошкоджені внаслідок аварії потягу.

У понеділок неподалік села Осадьківка зійшли з рейок 19 порожніх вагонів потягу, який прямував до Росії на завантаження. Одна з колісних пар посередині ешелону втратила контакт з рейками, після чого наступні вагони почали з’їжджати на насип та на паралельну колію. Ніхто не постраждав. Вагони, що зійшли з рейок, зруйнували дві електроопори та пошкодили 400 метрів залізничного полотна. Нині вагони доправили у депо для ремонту. Повністю ліквідувати наслідки аварії планують до вечора.

За півтора тижня це третя аварія на залізниці в Харківській області. Раніше біля станції Ков’Яги експресом Київ-Харків був смертельно травмований працівник залізниці, а на станції Основа стався витік соляної кислоти з тріщини в цистерні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.