Справжній більшовик Симоненко поїхав агітувати пролетарів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.08.2007 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3575

Він розповість народу нову казочку про диктатуру Президента Ющенка і стару - про більшовицьке народовладдя.

За народовладдя! Геть диктатуру! Під таким гаслом лідер комуністів Петро Симоненко розпочав виборчий тур, презентуючи мешканцям південних та центральних областей проект змін до Конституції та передвиборну програму Компартії, повідомляє прес-служба.

Під час спілкування, жителі Херсонщини (Нижні Серогози) підтримали основні пропозиції змін до Конституції, які пропонує КПУ, зокрема що стосуються ліквідації посади Президента, надання гарантій і забезпечення прав і свобод громадян на працю, освіту та охорону здоров'я.

Також сьогодні передбачається, що Петро Симоненко відвідає Херсонський завод “Паллада” – одне з найуспішніших суднобудівних підприємств, яке спеціалізується на будівництві ДОКів та консервації атомних підводних човнів.

Напередодні позачерговий з'їзд КПУ ухвалив завернення до виборців, офіційний текст якого офіційно оприлюднено виключно іноземною(російською) мовою.

В документі наголошується, що Президент Ющенко із націоналістами та померанчевими олігархами "рвуться до диктатури. Вони прагнуть перетворити Україну на маріонетку НАТО, а народ - у рабів".

В означеному документі з'їзду нічго не мовиться про каяття комуністів за вчинення Голодоморів, концтаборів ГУЛАГу, масових екзекуцій мирного населення України, під час яких було по звірячому закатовано й вбито мільйони наших співгромадян, наших близьких родичів.

Між тим, КПУ закликає українців віддати на виборах за них голоси.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.