ВО “Громада” не гірша за литвиних

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.08.2007 15:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3577

Лідер політичного блоку свого імені колишній прем’єр-міністр Павло Лазаренко сподівається, що Центральна виборча комісія його зареєструє на чолі списку блоку на дострокових виборах до Верховної Ради України.

Про це Лазаренко заявив сьогодні у півгодинному телефонному виступі зі США під час другого етапу 8-го з’їзду партії Всеукраїнського об’єднання «Громада», який проходить у Дніпропетровську.

«Моя реєстрація – велике питання, але якщо вона відбудеться, то буде рівнозначною моєму поверненню в Україну», - наголосив Лазаренко. За його словами, всі необхідні документи для реєстрації вже підготовлено.

Лідер Блоку Лазаренка підкреслив, що його політична сила у складі партії ВО «Громада» та «Соціал-демократичний союз» йде на вибори самостійно і має рівні шанси потрапити до Верховної Ради серед таких партії та блоків як ПСПУ Наталі Вітренко, Соцпартія, Блок Литвина.

Сьогодні ж у Дніпропетровську міжпартійний з’їзд Блоку Лазаренка затвердив в алфавітному порядку список кандидатів у депутати на дострокових виборах до ВР в кількості 91 особи. Місця в списку будуть визначені пізніше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.