У громадівців інформація про них викликала здивування

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 8.08.2007 18:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3587

З'їзду “Громади” на “біс” не буде...

Як і обіцяли, ми зв'язалися із прес-службою ВО “Громада”, де із м'яко кажучи, здивуванням нам прокоментували ситуацію.

7 серпня відбулося засідання з'їзду, на якому було ухвалено рішення Всеукраїнського Об'єднання про участь у дострокових виборах.

Одночасно було ухвалено попередній список претендентів, у кандидати в народні депутати та обрано делегатів на міжпартійний з'їзд блоку.

“15 серпня відбудеться міжпартійний з'їзд блоку Лазаренка, який і затвердить списки кандидатів у народні депутати, який і подається у ЦВК. Відповідно до Закону, на міжпартійний з'їзд будуть запрошені представники ЦВК, а до того, зрозуміло, ми повідомимо офіційно про свій намір брати участь у виборах, як це належить”. - сказав прес-секретар ВО “Громада”.

За його словами, сьогоднішня інформація дещо здивувала його однопартійців, адже вони діють відповідно чинного законодавства, так, як й інші партії і блоки. Проте, в когось явно не витримали нерви.

Громадівці припускають, що декому, із нині впливових осіб, поява Павла Лазаренка в Україні і його присутність на політичній сцені не дуже до смаку. Бо тоді громадяни можуть дізнатися правду, замість заскорузлої підбірки офіційних міфів, які вже стали штампами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.