Томенко побачив, що януковичи мавпують у БЮТ

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.08.2007 16:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3594

Микола Томенко: Парадокс соціальної політики Уряду Януковича в тому, що він обіцяє після виборів реалізувати соціальні програми, які сьогодні відмовляється виконувати.

Про це він сказав під час прес-конференції.

Микола Томенко звернув увагу на те, що з початком виборчої кампанії політичні та соціальні ініціативи БЮТ почали підтримувати як політичні союзники, так і опоненти цієї сили.

Так, ініціативи БЮТ за підвищення допомоги при народженні дитини під час дострокових виборів вже підтримали „Наша Україна” та Партія регіонів, скасування депутатської недоторканності та пільг народних депутатів під час виборів – „Наша Україна” та КПУ, а за збільшення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати до БЮТ і „Нашої України” долучилася тепер і Партія регіонів.

„Наша команда протягом діяльності в Уряді Юлії Тимошенко та під час роботи в парламенті V скликання активно ініціювала скасування депутатської недоторканності, депутатських пільг, підвищення допомоги при народженні дитини та реалізацію інших соціальних проектів. Проте, як наші союзники, так і опоненти не були активними в підтримці таких ініціатив. Сьогодні, з початком виборчої кампанії, порушені нами проблеми стали знову актуальними. І це є позитивом”, - зазначив Микола Томенко.

Як відомо, Уряд Януковича заявив про відсутність грошей на виконання рішення Конституційного Суду щодо відновлення ряду соціальних пільг, компенсацій та гарантій для населення, яке за підрахунками фахівців потребує близько 67 мільярдів бюджетних коштів. „В той же час на сьогодні Партія регіонів вже „наобіцяла” народу після виборів соціальних благ на суму, за оцінками експертів, щонайменше близько 60 мільярдів гривень”, - зауважив Микола Томенко.

Таким чином, за його словами, парадокс соціальної політики Уряду Януковича полягає в тому, що він обіцяє після виборів реалізувати соціальні програми, які сьогодні відмовляється виконувати.

Отже, на переконання Миколи Томенка, виборцям сьогодні треба ретельно порівнювати не тільки те, що обіцяють політичні сили напередодні виборів, а і те, що реально вони для цього роблять.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.