У МВС накопичилося 20 мільйонів “висяків”, а Цушка міліціянти називають з повавгою: “лежачий поліцейський”

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.08.2007 17:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3595

Нині робота МВС полягає хіба що у зведенні політичних рахунків - вважає генерал Москаль.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

“Нині робота Міністерства внутрішніх справ полягає у зведенні політичних рахунків. Замість того, щоб займатися своїми безпосередніми обов’язками: боротися з організованою злочинністю, корупцією, керівник міністерства займається політиканством”, - сказав Геннадій Москаль.

За його словами, "більшість робочого часу міністр провів у клініці і керував міліціянтами з ліжка".

“Сьогодні міністра Цушка жартома називають “лежачим поліцейським”, - зазначив він. Москаль також запропонував перейменувати вулицю Богомольця, на якій знаходиться МВС, на вулицю Святого Бернара (на цій вулиці знаходилася клініка, де лікувався Цушко – авт.).

“Нині у міністерстві лежить понад 20 мільйонів нерозкритих справ, а міністр займається політичною тріскотнею”, - додав він.

За його словами, на очільників МВС, МНС та Мінтрансу були підібрані випадкові люди, які славляться своєю балакучістю, а не професіоналізмом. “Нефахове керівництво завело роботу цих міністерств у глухий кут”, - зазначив Геннадій Москаль.

“Ми вважаємо, що керівники цих відомств на період виборів повинні йти не у відпустки, а у відставку. Цушко, Рудьковський та Шуфрич мають стати на коліна і покаятися за те, що вони натворили”,- наголосив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.