БЮТ не хоче реєструватися на вибори... для піару. Таку версію висунули регііонали

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 13.08.2007 17:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3605

Народний депутат України V скликання з Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що в ЦВК зібралися досить досвідчені фахівці, які ухвалюють рішення в рамках закону. А БЮТ умисно роздмухує скандал із списками.

Про це він заявив в інтерв'ю кореспондентові ForUm’у.

«Ми не втручаємося туди», - сказав Чечетов.

Політик нагадав, що всі політичні сили, які хочуть брати участь у виборах, подавали документи в ЦВК згідно з законом. «На мій погляд, люди, які один раз переступили через Конституцію, можуть і в майбутньому топтатися на Конституції і на законах. Робити так, як їм надумається. Хочу пройти на червоне світло, проходжу! Їх не хвилює, червоний світлофор чи зелений. «Я так хочу, я так робитиму!». Це ланцюгова реакція, один раз на Конституцію наступили, інший раз переступили закон, третій раз їм абсолютно плювати на всі нормативні акти», - зазначив він.

За словами нардепа, виборці вважають, що, якби Юлія Тимошенко, виявивши неправильно надруковані списки, «заплатила 200 доларів, щоб додати в них колонку з місцем проживання кандидатів у депутати, все було б добре». «Не захотіла. Натомість вони заплатили, напевно, не 200 доларів, а вже 200 тисяч доларів, щоб роздути скандал. У нас же як, народ любить скривджених, тих, кого влада, так би мовити, притискує. Ось на цьому і вирішили зіграти. Заздалегідь підготували документи, не відповідні вимогам, знаючи, що решта всіх партій зробила правильно», - підкреслив Чечетов і додав: «І ось що дивно, якщо Тимошенко має рацію, чому ні Президент, ні «Наша Україна» не виступили на захист БЮТ. Та тому, що всі розуміли, що це заздалегідь спланована акція. Ніхто не хотів бути сміховиськом в очах людей. Якби дійсно ЦВК порушила закон, «Наша Україна» відреагувала б на це. А так, чому вони повинні піарити Тимошенко? На мій погляд, це чергова піар-акція БЮТ, не більше».

Від “Аратти”: це - зразок типової, за змістом, заяви від регіоналів, яку сьогодні озвучили перед журналістами Чечетов і Кисельов. Вочевидь, у виборчому штабі ПР та й серед нардепів усі поголовно слідують за прикладом їхнього лідера, який слово в слово, як відомий птах, усе мовить за суфлером.

Бо інакше, якби “озвучувальники” вміли не тільки театрально говорити завчені рольові монологи, а й ще читали новини, то були б в курсі, що НУ - першою відреагувала заявою на дії ЦВК, а слідом - Президент.

Цікаво, а що їм напишуть, коли відреагує прокурор?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.