Донія грабують все частіше. Правоохоронці спостерігають

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.08.2007 12:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3608

Вчора, удруге за два тижні, була пограбована квартира Олеся Донія – голови Центру досліджень політичних цінностей і голови художнього об'єднання “ОстаNNя барикада”, кандидата в депутати за списком БНУНС від “Народної самооборони”.

Злочинці викрали комп'ютер (ноутбук) і гроші. В результаті злочинних дій, після першого пограбування, був скасований літературний фестиваль в Полтавській області, тепер під загрозу поставлено проведення літературно-музичного фестивалю «День незалежності з Махно», який художнє об`єднання «ОстаNNя барикада» планує провести в м. Гуляйполе Запорізької області 24-25 серпня.

Як повідомлялося раніше, під час першого пограбування, у Донія окрім помешкання, постраждала і автівка BMW, яку злодії, як припускається, побили бітами.

Щодо обох випадків правоохоронці досі не спромоглися дати надати хоча б якусь сприйнятну інформацію про успіхи у розслідуванні кримінальної справи, версії, які продуктивно відпрацьовуються, вірогідні мотиви зловмисників та вжиті заходи щодо забезпечення безпеки кандидата у народні депутати, його родини та майна. Останнє, до речі, є вимогою чинного законодавства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.