Луценко не гендлював державним житлом і не вештав по кабаках із Колесніковим та Мартинюком

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 14.08.2007 17:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3616

Лідер блоку НУ-НС категорично спростовує інформацію, про те, що він, переписав на свого тестя квартиру, яку отримав від держави і заперечує факт таємної зустрічі з Колесніковим, Мартинюком та Плющем.

Про це Юрій Луценко заявив сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.
«Я ніколи не отримував від держави квартири, - наголосив лідер НУ-НС, - ні тоді, коли працював в облдержадміністрації, ні тоді, коли працював в Міністерстві внутрішніх справ».

«Ніякої квартири на тестя я не переписував», - заявив він, додавши при цьому, що не виключає можливості після виборів довести це в судовому порядку і захистити таким чином свою честь, гідність, ділову репутацію.

Також Юрій Луценко спростував інформацію деяких ЗМІ про таємну зустріч з керівником виборчого штабу Партії регіонів Борисом Колесніковим, секретарем РНБО Іваном Плющем та одним з лідерів КПУ Адамом Мартинюком.

Він назвав цю інформацію такою, що не відповідає дійсності, але зауважив, що дійсно, після завершення міжпартійного з’їзду вечеряв в ресторані, але «ні пана Колеснікова, ні пана Плюща, ні пана Мартинюка, для кого на щастя, для кого ні, там не було», - сказав Луценко.

Нагадаємо минулого тижня деякі ЗМІ писали, що Луценко та Плющ зустрічалися з Мартинюком та Колесніковим в одному з київських ресторанів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.