Мороз приєднався до колективного галюцінозу за більшовицько-коаліційною ознакою

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 16.08.2007 13:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3626

Верховна Рада України повинна зібратися на засідання і внести до Конституції необхідні зміни для скасування депутатської недоторканості.

Про це заявив голова ВР п'ятого скликання Олександр Мороз, повідомили в прес-службі парламенту.

"Найкращий шлях розв'язання надуманої проблеми скасування недоторканності з посадових осіб полягає у прийнятті парламентом законопроекту про внесення змін до Конституції України, який містить відповідні норми", – сказав він.

"Іншого шляху просто не існує", - зазначив Мороз.

За його словами, "висловивши свої міркування щодо зняття недоторканності з різних суб`єктів правовідносин, Янукович не акцентував увагу (можливо, не вважаючи це потрібним), що у Верховній Раді давно зареєстрований законопроект відповідного змісту про внесення змін до Конституції, ініціаторами якого є соціалісти, комуністи і переважна більшість членів фракції Партії регіонів", - сказав Мороз.

"Це означає, що на засіданні сесії (позачергової чи чергової) цей законопроект може бути розглянутий, - зазначив спікер ВР п"ятого скликання.

"І тому не треба видумувати якісь нові варіанти, їх презентувати, збирати підписи і займатися іншими нісенітницями, окрім яких нічого у наших так званих опозиціонерів немає у запасі. Треба зайти у сесійну залу і проголосувати те, що необхідно. Та не ховатися потім від своєї нинішньої "ініціативи", як це зробили, найперше, "нашоукраїнці", не проголосувавши за скасування пільг для депутатів", - зазначив він.

"Хочу ще раз нагадати тим, хто не вміє читати Конституцію: Верховна Рада функціонує до приведення до присяги нових депутатів", - підкреслив Мороз.

Як повідомлялося раніше, напередодні прем'єр-міністр Віктор Янукович запропонує скликати засідання Верховної Ради до позачергових парламентських виборів 30 вересня і відмінити пільги і недоторканність всім посадовцям, зокрема Президентові, суддям, прем'єр-міністрові, депутатам.

Раніше за відміну депутатської недоторканності і пільг виступили Президент України Віктор Ющенко, виборчий блок "Наша Україна – Народна самооборона" і БЮТ.

У парламенті п'ятого скликання фрація БЮТ ініціювала законопроект про зняття депутатської недоторканості
та неогрунтованих пільг. Законопроект не набрав необхідної кількості голосів і був знятий із розгляду.

Від “Аратти”: зрозуміло у мистецтві брехні - із більшовиками важко змагатися. Взірцем класичного мистецтва у цій царині можуть служити більшовицькі газети “Правда” та “Ізвєстія” часів СРСР.

Проте, їхні традиції неухильно підтримуються українськими політиками із більшовицької коаліції. Бо як інакше можна зрозуміти пропозицію зібрати засідання парламенту, коли більш, ніж третина народних обранців вже такими не є, бо склали повноваження? Чи у панів більшовиків почалися галюцінації і вони не сприймають за реальність те, що насправді вже сталося?

Чи у панів Януковича, Симоненка й Мороза не було часу й наснаги проголосувати за означений законопроект, коли його розглядало пленарне засідання паламенту? А може в них, від переляку не потрапити до парламенту, ще й амнезія почалася?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.