Янукович бавиться у Леніна. Він “безкоштовно” роздаватиме землю

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 17.08.2007 13:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3635

Прем’єр-міністр, Віктор Янукович, підтримав ініціативу харківської влади безкоштовно роздавати землю в області, про це він заявив напередодні, 16 серпня під час візиту до Харкова.

Глава уряду пообіцяв допомогти, якщо в обласних чиновників забракне повноважень для реалізації програми.

Віктор Янукович запевнив харків’ян, що міністри, які братимуть участь у передвиборчій боротьбі, робитимуть це лише під час відпустки.

За словами прем’єра, з цією метою розробили графік, який не заважатиме державній роботі чиновників. Зокрема реалізації першочергових завдань з підвищення пенсій і зарплат з 1 серпня.

"Вони (чиновники. – ред.) будуть приймати участь в передвиборчій кампанії вибірково й тільки в таких випадках, коли це не буде заважати виконанню своїх обов’язків в тих міністерствах, і буде створена така система, що Кабінет міністрів буде працювати стабільно" – наголосив глава уряду

Харків 1933 рік. Померлих від голоду було стільки, що їх не встигали прибирати із вулиць...

Від “Аратти”: колись ми вже таке чули: пам'ятається товариші більшовички на початку минулого століття теж пропонували усім необмежену халяву щодо землі та право безкарно пограбувати сусіда(експропріацію).

Для тих,в кого вже потекла слина від перечуття халяви(адже земля зараз коштує, в середньому, більше $1,5 тис за сотку), нагадаємо, що насправді більшовицька халява закінчилася коцтаборами ГУЛАГу та Голодоморами. До речі, Харківщина - регіон, де від більшовицького експерименту із очищення території постраждало чи ненайбільше громадян.

І слухаючи подібні заяви, розроблені піарщиками, і озвучені проффесором, варто пам'ятати, що насправді безкоштовна земля дістанеться добкіним та гепам(хоча вони її й так мають у досталь), а вам, простим громадянам - традиційний більшовицький привіт.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.