На виборах замагтиметься за владу блок із екзотичною назвою: “КУЧМА”

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 20.08.2007 11:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3638

На річницю путчу ГКЧП в Україні з'явився новий виборчий блок із прихильників екс-президента, який впевнено довів народ до Майдану. Блок очолив “екс-директор” парламенту Олександр Волков.

Виборчий список 19 серпня затвердив блок політичних партій під назвою "КУЧМА".

Його утворили дві партії, - це "Союз" та "Центр". Абревіатуру "КУЧМА" члени блоку розшифровують як - Конституція, Україна, Честь, Мир та Антифашизм.

Разом з тим, вони вважають, що саме Другий Президент Леонід Кучма був найкращим з усіх керівників держави.

Втім, сам колишній чільник держави, на честь якого і назвали блок, на з'їзд не прийшов. Натомість перед делегатами виступив номер один в списку "Кучми" Олександр Волков. Презентуючи основні засади передвиборної програми та критикуючи, як опозицію, так і чинний Уряд, лідер блоку не стримував емоцій.

Олександр Волков, лідер виборчого списку блоку "КУЧМА": "Коли воно можливе, це рейдерство? Коли суди можуть приймати антизаконні рішення? Тільки при одній умові. Коли в державі нема влади або, коли влада допомогає цим блядям це робити..."

Від “Аратти”: із іменами Волкова і Кучми пов'язано багато скандальних історій із кримінальним присмаком у новітній українській історії. Вперше ці імена “виплили” на широкий загал у зв'язку із аферою АГ “Україна” ще за часів прем'єрства Кучми.

Нагадаємо тоді вперше у пострадянській історії із казни було “відмито” декілька десятьків мільйонів доларів.

За часів президентства Леоніда Даниловича, Олександр Волков тривалий час знаходиться у найближчому оточенні гаранта. Подейкують, що саме він розпоряджався “общаком”, із якого фінансувалися різноманітні брудні акції проти опонентів його патрона.

Волкова так само називають одним із родоначальників української політичної корупції: саме за часів Кучми стало майже публічною парламентською традицією покупка як надепів “в натурі”, так і їхніх голосів під час визначальних голосувань.

Втім, після касетного скандалу та приходу в Адміністрацію Віктора Медведчука, зірка Волкова згасла і він навіть побував у лавах опозиціонерів, зблизившись, на якійсь час, із Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.