Президент не зміг довірити Шуфричу гасіння лісової пожежі

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.08.2007 19:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3656

Президент України Віктор Ющенко продовжив свою робочу поїздку по Херсонській області, після того, як побачив із літака, як гасять лісову пожежу.

Зробивши коло на літаку Ту-134 над лісами, що горять, в районі Костогризівського лісництва, Президент дав команду повернутися в Херсонський аеропорт.

За інформацією одного із заступників голови Херсонської облдержадміністрації, президентський літак сів в аеропорту Херсона, і президентський кортеж направився у бік лісової пожежі.

За фактом лісових пожеж Цюрупінська і Голопристанська районні прокуратури порушили кримінальні справи за ст. 245 Кримінального кодексу України (Знищення або пошкодження великих лісових масивів).

За останніми даними, в Херсонській області вогнем знищено вже понад 4000 га лісу, і пожежа продовжує розповсюджуватися.

Раніше офіційне Інтернет-представництво Президента повідомило, що Віктор Ющенко завершив одноденну робочу поїздку до Херсонської області та відбув до Києва.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, після поверення до столиці, гарант хотів розповісти прем'єру та його міністрам про різницю між агітацією та виконанням своїх службових обов'язків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.