У Богатирьової народився сценарій шоу для електорату під куполом. Вона запрошує приєднатися гаранта

Автор/джерело -  © ICTV



Дата публiкацiї - 22.08.2007 17:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3664

Лідер фракції ПР, координатор парламентської більшості у ВР 5-го скликання Раїса Богатирьова закликає Президента та “Нашу Україну” взяти участь у позачерговій сесії парламенту 4 вересня для розгляду питання про скасування депутатської недоторканності.

Як повідомила в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" Богатирьова, вона має намір ініціювати засідання Верховної Ради України.

"Ми готові скасувати депутатську недоторканність уже сьогодні. Я закликаю Президента України підтримати нашу ініціативу й на спеціальному засіданні позачергової сесії 4 вересня за його участі й участі його політичної сили внести зміни до Конституції", - зазначила вона.

Богатирьова також наголосила, що неявка на це засідання політичних сил, які вимагають скасування депутатської недоторканності, означатиме "для нації, що вони не відверті, маніпулюють настроями суспільства й готові на все заради влади".

"Якщо ми опинимося заручниками політичного саботажу БЮТ і НУ-НС, то, відповідно до Конституції й законів України, регламенту Верховної Ради, попередньо схвалимо відповідний Конституційний закон про скасування касти недоторканних в Україні й направимо його для одержання висновку Конституційному Суду", - відзначила вона.

За її словами, одночасно буде ухвалено рішення про скасування всіх пільг чиновникам всіх рівнів, зокрема продаж на аукціонах їхніх державних дач, надання посадовцям у службове користування замість "Мерседесів" автомобілів національних виробників.

Від “Аратти”: Нам залишається лишень пошкодувати, що неабияка фантазія Раїси Василівни, проявилася надто запізно. Адже всім відомо, що збори депутатів-більшовиків, навіть у парламентській залі, аж ніяк не можна назвати ні сесією, ні тим більше - пленарним засіданням парламенту. Навіть, якщо туди прийдуть не тільки бютівці та нашоукраїнці, які вже склали поноваження, а й депутати парламенту усіх минулих скликань.

Натомість, ми пропонємо Раїсі Богатирьовій продуктивнішу піарівську фішку - наполягти на ухвалені урядом її однопартійця Януковича рішення про перехід на користування українськими автівками і особисто, від партії Регіонів, публічно презентувати прем'єру урядову “Таврію”, куплену на кошти, зібрані однопартійцями.

А “Мерси” прем'єра публічно продати на благодійному аукціоні і отримані кошти, так само публічно, роздати безпритульним дітям Донеччини.

Ми відчуваємо, що таке шоу будуть транслювати усі телемережі світу. Не те, що якісь жалюгідні збори більшовицького “міжсобойчика”. Для місцевої преси.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.