Пинзенник підрахував шкоду від більшовицького уряду

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.08.2007 17:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3672

Із кожним днем перебування при владі уряду Януковича пропорційно збільшується шкода, що наноситься економіці України та її громадянам. Економіка України стоїть на межі можливості справлятися з непрофесійними, антидержавними та антинародними рішеннями уряду.

Про це заявив сьогодні на прес-конференції в Києві Міністр фінансів у 2005-2006 р.р., лідер ПРП, Віктор Пинзеник.

Він підкреслив, що нинішній уряд вперто не зважає на численні звернення щодо необхідності змінити спосіб управління економікою та державними фінансами - на користь держави та її громадян.

Уряд не робить висновків з провалів та проявляє непрофесіоналізм у вирішенні криз. Сьогодні економіка України, що деякий час за інерцією добрих рішень попередніх двох урядів розвивалася, стоїть на межі скочування до негативних тенденцій, невпинно уповільнює темпи та зводить нанівець зростання доходів громадян.

«Економіка України більше не може витримувати цей уряд. Ми підійшли до межі. Громадяни заслуговують на повагу та добробут, а не обман від нинішнього уряду. Цей обман уже неможливо приховувати, - наголосив Віктор ПИНЗЕНИК. - Україна раз і назавжди має позбутися такого уряду і не допустити появи подібного в майбутньому. Минуле нарешті має піти з економічної та політичної арени держави».

Екс-міністр фінансів виділив 5 причин, чому нинішній уряд не може залишатися при владі:

1. Падіння соціальних стандартів життя
2. Гальмування економіки
3. Збільшення державного боргу
4. Спрямування державних коштів на власні потреби
5. Провокування інфляції та нездатність впоратися із зростанням цін

Віктор Пинзеник наголосив, що таку зневагу до держави і громадян суспільство не повинно терпіти, адже уряд не лише не виправляє своєї очевидної корумпованості і непрофесіоналізму, а й свідомо обманює громадян, щоб за будь-яку ціну залишитись при владі.

Зокрема, екс-міністр фінансів висловив глибоке обурення з приводу цинічної брехні у передвиборчих рекламних роликах партії Регіонів, які з точністю до навпаки говорять про ціни на м’ясо, паливо та про пенсійне забезпечення. Віктор Пинзеник наголосив, що українці мають вже значний політичний досвід і здатні дати відповідну оцінку діям державних чиновників.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.