“Орлами” Цушка вчинено напад на виборчий штаб ВО “Свобода” у Києві!

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 29.08.2007 11:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3676

28 серпня на виборчий штаб Всеукраїнського об'єднання Свобода у м. Києві було здійснено напад групою працівників відомства Цушка при силовій підтримці спецпідрозділу “Беркут” МВС України в м.Києві під керівництвом оперуповноваженого Луцишина С.М., оперуповноваженого Трунова С.С. та оперуповноваженого Ковчана Ю.В.

З робочого місця представника ВО "Свобода" у Центральній виборчій комісії Олександра Башука було вилучено системний блок комп'ютера з важливою виборчою інформацією, яка стосується діяльності О.Башука як представника "Свободи" у ЦВК, повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

При вилученні системного блоку самого О.Башука на робоче місце не допустили представники спецпідрозділу "Беркут", силоміць виштовхавши його з приміщення виборчого штабу.

Нападники відмовились пред'явити будь-які документи, що надають право на обшук, а також не назвали своїх прізвищ та посад (це вдалося уточнити лише завдяки протоколу обшуку).

У зв'язку з цим, що невідомими було вилучено виборчу документацію та системний блок, де зберігалась уся інформація про представництво ВО "Свобода" у ЦВК, робота виборчого штабу паралізована.

Ці дії нинішнього режиму ВО "Свобода" розцінює як репресії проти партії, за які несе відповідальність не лише владна коаліція, а також "помаранчеві" блоки, які уклали з коаліціантами негласну домовленість про недопущення до Верховної Ради інших політичних сил.

Від “Аратти”. Дивним чином ця провокація влади проФФесіоналів співпала з публікацією на сторінках інтернет-видання "Українська правда" наклепницької статті такого собі новоспеченого “політолога” Віталія Мороза “Тягнибоки. Час прощатися”, направленної проти ВО "Свобода" та лідера об`єднання Олега Тягнибока.

Антиукраїнські сили при владі почали масований наступ проти мало чи не єдиної національної політичної сили в Україні? Вибори почалися. Українець, роби свій вибір!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.