Український хокей одержав нового наставника

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.08.2007 11:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3677

У вівторок, 28 серпня, Федерація хокею України (ФХУ) оголосила ім’я нового головного тренера національної збірної. Як і очікувалося, головним рятувальником українського хокею на два роки став екс-гравець київського “Сокола” Володимир Голубович.

Раніше він тренував московське “Динамо” та омський “Авангард”, працював у латвійському “Металургу”. У Латвії Голубович працює вже третій сезон. До цього російському фахівцеві вдавалося привести лієпайчан до срібла в сезоні-2005/06 і бронзових нагород у сезоні-2006/07.

Найбільшу популярність вихованець саратівського хокею здобув у 1995 році, коли під керівництвом Голубовича московське “Динамо” завоювало Кубок Міжнаціональної хокейної ліги.

За словами нового наставника, його головним завданням є потрапляння до елітного дивізіону світової хокейної ліги. Для цього у квітні, під його керівництвом, українські хокеїсти будуть боротися за перше місце в дивізіоні В.

Крім того, Володимир Голубович збирається виграти для України путівку на зимову Олімпіаду-2010, яка відбудеться в канадському Ванкувері. З омолодженням колективу тренер поспішати не буде.

Залишати свій нинішній латвійський клуб наставник української збірної не збирається, тому що думає, що досвід роботи в такій команді як “Металург” може піти тільки на користь Україні.

Допомагати новому наставнику будуть Олександр Сеуканд та Юрій Шундров (екс-гравець київського "Соколу" та національної збірної, один з найкращих воротарів, - "Аратта").

Також були призначені головні тренери молодіжної та юніорської збірних. Тренером першої став Сергій Лубнін, юніорами керувати буде Раміль Юлдашев.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.