У Львові Януковича зустріли гарбузами. Проте, він їх не побачив

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 6.09.2007 17:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3714

Прем’єр-міністр України Віктор Янукович прибув на Львівщину з робочою поїздкою, де його очікували активісти “Свободи”, озброєні гарбузами.

Зокрема, біля львівського аеропорту його зустрічали близько сотні прихильників Партії регіонів. Виїжджаючи з аеропорту, Янукович привітав їх.

Тим часом у Львові близько двох десятків активістів місцевої організації всеукраїнського об’єднання «Свобода» встановили на площі біля центрального входу до приміщення обласної держадміністрації стіл, на якому розклали гарбузи та закріпили плакат з написом «Янукович, пригощайся свободою!».

Однак Янукович не планує відвідувати Львівську ОДА. Зокрема, він відвідає музей-заповідник «Олеський замок», де відбудеться церемонія підписання протоколу Угоди про регіональний розвиток Львівської області між Урядом і Львівською обласною радою. Церемонія підписання документу транслюватиметься у прямому ефірі місцевого телебачення.

Після цього прем’єр відвідає село Ожидів Бузького району, де у липні сталася «фосфорна» аварія.

Як повідомлялося, ВО «Свобода» підготувало акцію протесту щодо приїзду прем’єр-міністра Віктора Януковича до Львова.

Про це сьогодні, повідомив голова міської організації ВО «Свобода» Іван Гринда.

«Свободівці» пікетуватимуть Януковича в аеропорту Львова лозунгами проти російської мови як другої державної та соціальних ініціатив Партії регіонів.

За його словами, участь в акції візьме 30-50 людей, які підготують для прем’єр-міністра своєрідне «театралізоване шоу».

Таким був гарбуз від НУ


Гринда розповів, що пікетувальники зустрічатимуть Януковича «сюрпризами». Проте, що входитиме до «сюрпризів» крім плакатів-протестів голова міської організації «Свободи» не уточнив. «Ми ще вчора були готові зустріти прем’єр-міністра…А можливо, він і не приїде… в такий дощ», – додав він.

Від “Аратти”: дощ - не дощ, а яйце мобільніше й результативніше за гарбуз. І це побачила вся країна.

Свободівці - не перші, хто забажав обдарувати прем'єра корисним овочем. До того це намагалися зробити активісти НУ в столиці. Теж, невдало.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.