Коли виборці не ведуться на технологічні фішки про зростання добробуту вже сьогодні, із нафталінової скриньки дістають російську мову й ПІСУАРи

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.09.2007 11:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3716

Сьогодні луснула чергова пропагандистська булька регіоналів про єдність української нації.

7 вересня 2007 року об 11.00 на Майдані Незалежності біля монумента Незалежності за участю народних депутатів України буде даний старт кампанії з підготовки всеукраїнського референдуму, ініційованого Партією регіонів, повідомляє прес-служба.

У цей день акції зі збору підписів на підтримку проведення всеукраїнського референдуму також почнуться в Харкові, Сімферополі, Донецьку, Одесі, Полтаві.

Нагадаємо, що громадянам України пропонується дати відповіді на три важливих політичних питання, які довгий час хвилюють суспільство:

1. Чи згодні Ви, щоб державними мовами в Україні були українська та російська мови?

2. Чи згодні Ви, щоб глави районних і обласних державних адміністрацій обиралися громадянами України?

3. Чи згодні Ви, щоб Україна була державою, яка не бере участі у військових блоках?

Очевидно, що два запитання із трьох є явно провокативними. До того ж - такими, що активно нав'язуються українському суспільству ідеологічними центрами сусідньої держави.

Не зрозуміло одне, чи комфортніше відчуватимуть себе, наприклад, безпритульні діти у тому Донецьку і Луганську, Симферополі і Полтаві, якщо дядьки на “Мерседесах” розмовлятимуть російською мовою? Чи стане щасливішою породілля, якщо її немовля, як і вона, не матимуть жодних гарантій виживання, але житимуть в квазідержавному утворенні, яке не має ні власної мови, ні власної державної політики, а на чолі стоятимуть намісники, поставленні іноземною державою?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.