Мороз надіслав у Коституційний Суд неправочинний плід більшовицької творчості

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 7.09.2007 17:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3721

Лідер соціалістів та Голова розпущеної ВР Мороз продовжує бавитися у владу.

7 вересня Верховна Рада надіслала до Конституційного Суду законопроект про внесення змін до Конституції України щодо гарантії недоторканності для окремих посадових осіб для надання висновку щодо відповідності законопроекту вимогам статей 157 і 158 Конституції.

Про це повідомила прес-служба КС.

«Матеріали звернення, відповідно до Регламенту Конституційного Суду України, передані до Секретаріату Конституційного Суду України для вивчення», - йдеться у повідомленні.

У повідомленні також зазначається, що рішення щодо наявності підстав для відкриття конституційного провадження у справі або про відмову у такому відкритті буде прийматися на засіданні Колегії суддів і Конституційного Суду України.

Нагадаємо, на зборах частини нардепів 4 вересня, яке вони самі назвали сесією Верховної Ради 5-го скликання, було проголосувано резолюцію за скасування депутатської і президентської недоторканності.

Відповідно до чинного законодавства, ВР, в якій менше 300 нардепів, чий мандат є легітимним, вважається неправочинною і не має права ухвалювати будь-які нормативні рішення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.