Луценку стуканули, що регіонали хочуть довести, що двічі судимий проФФесор і подєльнікі кращий за БЮТ. Від його, Луценка, імені

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 10.09.2007 16:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3729

Лідер блоку “Наша Україна – Народна самооборона” Юрій Луценко заявляє, що Партія регіонів та її прибічники готують викид компромату на лідерів Блоку Юлії Тимошенко.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві.

«Сьогодні нашими політичними опонентами, різними провокативними суб’єктами виборчого процесу готується викид компромату проти ключових посадових осіб Блоку Юлії Тимошенко, який матиме нібито адресність із нашого виборчого блоку», - сказав він.

При цьому, звертаючись до БЮТ, Луценко вкотре запевнив, що “Наша Україна – Народна самооборона” не застосовує у передвиборчій боротьбі “чорний піар”. «Ми не ведемо жодних брудних технологій проти будь-кого, і, в першу чергу, це стосується нашого партнера і союзника БЮТ» - наголосив він.

Від “Аратти”: примітивна брехня на межі марення божевільного - це такий сучасний стиль ПР. При тому, брешуть давно, настирливо й по-більшовицьки, без краплинки якоїсь невпевненості чи,тим паче, каяття.

Хоча з іншого боку, цікаво, що ж може бути гіршим за кримінальні судимості та хронічну клептоманію, помножених на абсолютне невігластво?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.