ВО “Свобода” не розуміє Президента, який все дозволяє якомусь Шуфричу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 10.09.2007 17:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3731

Свободівці обурені поведінкою Шуфрича та безпорадністю Ющенка.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає негідною статусу державного службовця поведінку Міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, який 5 вересня, коментуючи результати засідання Ради національної безпеки і оборони від 4 вересня, дозволив собі обурливі висловлювання щодо Президента, назвавши його посміховиськом, повідомляє прес-служба.

ВО "Свобода" засуджує поведінку цього урядовця, оскільки Президент, перш за все представляє інтереси держави і народу, а отже, грубе безпідставне глузування з особи Президента є образою всіх тих українців, які його обрали та Української держави, яку він представляє.

Разом з тим, нам незрозуміла позиція більшості політичних сил України і самого Віктора Ющенка, оскільки досі ніхто не прореагував адекватно на заяви Нестора Шуфрича, дозволяючи цьому високопосадовцю й надалі використовувати службове становище для політичних ігор.

У зв'язку з цим, хочемо нагадати Президенту, що він не просто державний службовець, але й офіційний представник української держави, а тому повинен вжити негайних заходів, щодо захисту власної честі і гідності, як складової частини іміджу української держави. Хочемо також нагадати, що у всіх розвинутих демократичних країнах, образа президента жорстко карається законом.

ВО "Свобода" неодноразово вказувало на безлад у країні і вимагала від Президента вжити рішучих заходів щодо наведення порядку, аж до прямого правління.

Подальша нечітка та нерішуча позиція Президента, щодо випадів у свою сторону, якими є заяви Нестора Шуфрича, та сторону України, якими є спроби встановлення пам'ятника російській цариці Катерині ІІ в Одесі та Сімферополі, дозвіл Міністерства юстиції розповсюджувати політичну рекламу російською мовою, веде до повної дискредитації української держави в очах українців, як демократичної інституції, що забезпечує дотримання законів і порядку у суспільстві.

Тому ВО "Свобода" вимагає, щоб Президент вжив рішучих заходів щодо наведення порядку у державі".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.