Тимошенко планує повертати українцям вкрадені заощадження традиційно. Із держбюджету

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.09.2007 13:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3737

Для повернення людям заощаджень колишнього Ощадбанку СРСР БЮТ, зокрема, проведе детінізацію економіки, примусить великі корпорації платити податки та залучить до країни іноземні інвестиції.

Про це Юлія Тимошенко заявила у понеділок ввечері у прямому ефірі на телеканалі «1+1».

«Коли потрібно повертати гроші корпораціям, то завжди гроші знаходяться, а коли потрібно повернути чесно зароблені трудові копійки, які люди все життя збирали, то це вважається поганим тоном в політиці повертати заощадження», - сказала вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що БЮТ для повернення людям цих заощаджень залучить до бюджету додаткові кошти через детінізацію економіки, примусить платити податки великі корпорації, а також відкриє шлях для інвестицій, «які зможуть, розбудувавши країну, практично дати доходи до бюджету».

Також лідер БЮТ додала, що «за природні ресурси будуть платити бюджету справжню ціну».

«Вся приватизація, яка буде ще продовжуватись, буде робитися за справжню вартість під справжні державні умови», - підкреслила вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що «це значить, що ми будемо мати всі ресурси для того, щоб розрахуватися з людьми».

Також Юлія Тимошенко повідомила, що сьогоднішня зустріч з провідними іноземними інвесторами дала бачення того, що буде робити новий уряд під її керівництвом.

«Вони зрозуміли, що більше не буде таких приватизацій як декілька тижнів тому забрано було командою Януковича «Дніпроенерго» за безцінь», - сказала вона.

«Я думаю, що тіньових приватизацій в Україні більше не буде», - наголосила лідер БЮТ.

Юлія Тимошенко повідомила, що отримала сьогодні дуже високу оцінку як потенційний прем’єр-міністр щодо програми роботи з інвесторами.

Замість післямови. Зрозуміло, обкласти податками надприбутки олігархів - справа, яка заслуговує тільки на повагу. Ще на більшу повагу заслуговує створення умов для вільного й легального бізнесу.

Проте, ми не можемо навіть припустити, що як економіст, Юлія Володимирівна не знає, що гроші в державі не можуть зникнути безвісти. Тобто, якщо заощадження населення загадково зникли - то обов'язково їх хтось вкрав.

Невже, об'явивши війну одним високопосадовим злодіям, лідер БЮТ “прикриватиме” інших?

Щиро не хотілося б у це вірити.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.