БЮТ дістав регіоналів - діалог вже ведеться на фальцетах. Але спостерігати за цим весело

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.09.2007 01:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3740

Партія Регіонів і БЮТ обмінялися заявами, при чому - одна із них точно містить твердження, м'яко кажучи, навіяні бурхливою фантазією.

Вчора відбулася коротка епістолярна дуєль між ПР і БЮТ.

Вдень прес-служба ПР через офіційний сайт розповсюдила заяву, в якій на адресу Лідера БЮТ Юлії Тимошенко висунуто низку звинувачень, здебільшого традиційних, повторених стільки разів, що перетворилися у пропагандистську жуйку. Серед нових - твердження, що нібито ніякого підписання договорів із інвесторами не було, а те що показали новини телебачення - тоді треба вважати масовою галюцінацією.

Цікавий й інший “переконливий хід” регіональної пропаганди: у тексті заяви містяться нібито цитати з висловлювань Президента Ющенка на адресу Юлії Тимошенко. При чому, нібито із інтерв'ю та стеногарм виступів, при тому - будь-які посилання на саму стенограму - відсутні. Напевно у прес-службі ПР або не вміють користуватися Інтернетом, або розраховують на повних лохів, бо розшифровки усіх стенограм виступів та інтерв'ю гаранта є на офіційному сайті. Може ви їх(цитати) знайдете, а нам - сьогодні явно не поталанило.

Аби не спотворювати своїм непроФФесійним перекладом такий колоритний текст, зі специфічними фразеологізмами, викладений на офіційному сайті лідера симпатій “соціологів”, який виконано чомусь мовою сусідньої держави(напевно, щоб спонсори правильно зрозуміли хід регіональної думки), ми вірішили обмежитися виключно посиланням на першоджерело та коротким викладом суті. При тому зазначаємо, якби цей текст був українською мовою - ми б його навіть не наважилися коментувати, просто виклали на ваш розсуд.

Практично миттєво прес-служба БЮТ розповсюдила заяву-відповідь, текст якої виконано мовою нашої держави, а тому ми надаємо вам самим робити висновки.

«БЮТ задоволений, що Партії регіонів знадобилося лише трохи більше доби для того, щоб відповісти на вчорашній коментар нашого лідера

Блок Юлії Тимошенко дуже задоволений з того приводу, що Партії регіонів знадобилося всього лише трохи більше доби для того, щоб відповісти на вчорашній коментар нашого лідера. Раніше їм для цього треба було щонайменше тиждень. Прогрес – очевидний. Особливо нас потішив тон та характер заяви, яку видала партія, що ще вчора закликала до чесної боротьби та зважених оцінок у ставленні до опонентів.

Блок Юлії Тимошенко не підписував подібних заяв, тому може дозволити собі відповідати Партії регіонів без властивих їй злоби і хамства.

1. По суті претензій Партії регіонів, викладених у заяві, відповідаємо:Юлію Тимошенко було відправлено у відставку за боротьбу з кланами та тіньовиками. Це – правда, яка відома сьогодні всій країні. А звинувачення у некомпетентності – це не з указу Президента, а з сайту «http://zadonbass.org/». Різниця, як на наш погляд, все-таки суттєва.

2. Нас дивує, що наші опоненти в бездарних спробах віднайти бодай якийсь компромат на лідера БЮТ, вдалися до нападів на білий колір Блоку, порівнюючи його з «білим братством» тощо. Так, наш колір білий. Він символізує чистоту наших помислів. Приписувати білому кольору якісь інші невластиві йому функції, це приблизно те ж саме, що звинуватити лідера Партії регіонів у пропаганді содомії через синій колір його светра.

3. Вчора у готелі «Hyatt Regency Київ» Юлія Тимошенко підписала інвестиційну угоду з 300-ми великими іноземними компаніями. Це настільки ж очевидно, як і те, що в місті Єнакієве наприкінці 70-х у місцевих жителів пропадали хутряні шапки. Незрозуміло, чому сам факт угоди так роздратував наших опонентів. Можливо тому, що з Віктором Януковичем ніхто ніяких угод підписувати не захотів.

4. Байка про 8 мільярдів гривень ЄЕСУ настільки стара та зужита, що вже саме згадування про неї свідчить про дурний тон. Всі подібні звинувачення скасовані Верховним Судом України, оскільки давно зрозуміло, що справа проти Юлії Тимошенко – це політичне замовлення колишнього режиму. Здається, що через тиражування подібних нісенітниць Партія регіонів хоче відволікти увагу громадськості від спроби прем'єр-міністра привласнити урядову резиденцію розміром з Люксембург.

5. Ми дійсно з радістю роздаємо людям футболки і кепки з символікою нашого Блоку та зображенням нашого лідера. Розуміємо заздрість наших опонентів – жодній нормальній людині не прийде в голову одягти майку з зображенням лідерів Партії регіонів.

Цілком погоджуємося з нашими опонентами в тому, що українці «працьовитий, добрий, мудрий і справедливий народ». Вважаємо, що вже 30 вересня мудрий український народ остаточно прибере мафію від влади і відправить Партію регіонів на курси «покращення життя вже сьогодні».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.