Наступу україножерів «Свобода» протиставляє Марш захисту Українців

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 12.09.2007 09:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3741

У неділю, 16 вересня 2007 року, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» проведе Марш захисту Українців.

У Марші захисту Українців візьмуть участь Олег ТЯГНИБОК, Юрій ІЛЛЄНКО, Ірина ФАРІОН, Богдан БЕНЮК, Олександр СИЧ, Наталя ЗУБИЦЬКА (ЗЕМНА) та кандидати у народні депутати, які представлятимуть Київ та область у парламентській фракції ВО «Свобода».

Марш розпочнеться о 18-ій годині на Софійській площі столиці і пройде центральними вулицями Києва з рішучими вимогами соціальної та національної справедливості: «Геть комуністів-кагебістів-кучмістів!», «Фарбованих лисів – на детектор брехні!», «Владу – в українські руки!», «Червоним катам – Нюрнберг-2!», «ОУН-УПА – державне визнання!», «Графу «національність» - в наші паспорти!», «Русифікації – бій!», «Заробітчан – на Україну! Олігархів – на заробітки!», «Кожній сім’ї – доступне житло!», «Яка ціна на газ – така і на транзит!», «Геть ЄЕП і СНД!», «Україні – ядерний статус!».

Марш завершиться вічем на Майдані Незалежності, під час якого буде представлено нову редакцію «Програми захисту українців» та знищено триголове чудо-юдо, яке символізує комуно-олігархічні клани, що заважають українцям стати господарями власної землі.
Свобода – єдина сила українців!

Прес-служба ВО «СВОБОДА»
8-067-441-46-01
8-067-240-88-35


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.