Черновецький каже що Луценко про нього збрехав. І настукав, що став мером завдяки Луценку

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 14.09.2007 17:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3755

Мер Києва Черновецький звинувачує лідера блоку НУ-НС Юрія Луценка у розповсюдженні неправдивої інформації про причетність його сім’ї до афери “Еліта-центр”.

Про це Черновецький сказав журналістам.

«Це (це звинувачення Луценка) - передвиборний хід непорядної людини. Луценко - брехун, у нього немає ніяких даних про те, що... мій син має хоч якусь причетність до «Еліта-центр», окрім фотографій про те, що він (син) був знайомий з самими шахраям міжнародного масштабу»,- заявив Черновецький.

Він нагадав, що в квітні 2006 року після виборів Київської міської ради і мера Києва Луценко, будучи на той момент депутатом Київської ради, був у числі тих 61 депутатів, які проголосували за вступ Черновецького на посаду мера.

«Його голос був вирішальним при голосуванні за мене, як за мера»,- підкреслив мер.

Черновецький так само сказав, що тоді Луценко запевняв його, що не має ніяких претензій ні до нього, ні до його сім’ї відносно «Еліта-центр».

Крім того, Черновецький додав, що має в своєму розпорядженні дані про причетність до «Еліта-центр» Київської міської адміністрації на чолі з Олександром Омельченком, а Луценко, за словами мера, покривав діяльність Омельченка.

Вчора Луценко заявив, що має у своєму розпорядженні документальні докази про причетність сина мера Києва Степана Черновецького до організаторів афери «Еліта-центр».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.