Януковичи розправилися із бунтівною біомасою

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 14.09.2007 18:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3756

Сьогодні невідомі типової зовнішності здійснили напад на пікетувальників, членів партії Регіонів, що біля головного офісу ПР, вимагають від Януковича відставки та виключення із партії харківського мера Добкіна та його подєльніка Кернеса-Гепи.

За словами учасника акції Володимира Нікітіна, до офісу під’їхав автобус з харківськими номерами, з якого вишли осіб 30 спортивної статури і попрямували до мітингувальників. Вони стали штовхати пікетників, що зібралися, відтісняючи їх від офісу.

«Потім вони цинічно поглумилися над партійною символікою, розірвавши принесені мітингувальниками прапори Партії регіонів і портрет лідера Віктора Януковича. Як можна так поступати з тим, що представляє для інших непідробну цінність? Це просто блюзнірство!» - зазначив Нікітін.

Крім того, харківський десант у спортивних костюмах розірвав встановлені напередодні намети, в яких проживали мітингувальники.

За інформацією керівників Харківської регіональної організації Партії регіонів, на підтримку мітингувальників біля стін головного офісу ПР «регіоналів» з Харкова зібрані сотні підписів представників партії. В найближчий день підписні листи будуть передані прем’єр-міністру України Віктору Януковичу до Києва. Ті, що підписалися, висловлюють свою солідарність з вимогами і діями пікетників.

Безстроковий мітинг представників харківського відділення Партії регіонів почався вчора вранці, 12 вересня. Учасники акції виступають з вимогами відставки Добкіна і Кернеса. Після словесної перестрілки з депутатом від Партії регіонів, один з пікетників - Тарас Шевченко - був затриманий Печерським РВВС. Учасниками акції зняті відеоматеріали, які підтверджують коректність поведінки пікетників і грубість, хамство окремих народних депутатів від ПР.

13 вересня відбулося судове засідання і оголосило рішення щодо затриманого Шевченка - адміністративне покарання у вигляді штрафу, після чого затриманий був відпущений.

За відомостями учасників акції протесту, 13 вересня за викликом співробітників офісу Партії регіонів на місце пікету прибув наряд міліції, який намагався силою розігнати пікетників.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.