Ловити Януковича на брехні - стало фішкою цих виборів. Тепер його впіймала Тимошенко

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.09.2007 20:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3759

Передвиборчі обіцянки Партії регіонів не відповідають показникам, закладеним у проект бюджету на наступний рік, який підготував уряд Януковича.

Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції у Керчі.

«Ми проаналізували кожний значимий пункт проекту бюджету, розробленого урядом, і дійшли до висновку про наступне: по-перше, враховуючи зростання інфляції, реальні зарплати і пенсії не збільшуватимуться», - сказала вона.

Другий пункт, який, за словами лідера БЮТ, викликає здивування, це те, що Партія регіонів не передбачила у бюджеті відповідних сум на допомогу при народженні першої, другої, третьої і більше дітей.

Юлія Тимошенко підкреслила, що всі політичні сили зійшлися на тому, що необхідно платити при народженні першої дитини 11700, другої – 25000, і на кожну наступну 50000 гривень. «Але коштів у такому обсязі у бюджеті не передбачається», - сказала вона.

По-третє, за словами лідера БЮТ, Партія регіонів пообіцяла збільшити з наступного року щомісячні виплати сім’ям на дітей до 3-х років. Юлія Тимошенко нагадала, що законом України, який діє і який був зупинений законом про бюджет на 2007 рік Партією регіонів, передбачено, що потрібно платити 463 гривни. «Але цих грошей так само у бюджеті немає», - наголосила вона.

По-четверте, Партія регіонів обіцяє законодавчо забезпечити молодим спеціалістам перше робоче місце, надавши фінансову підтримку підприємствам. «І знову ж таки в бюджеті на це коштів немає», - сказала Юлія Тимошенко.

По-п’яте, за словами лідера БЮТ, у свої рекламних роликах Партія регіонів говорить про те, що молода родина може отримати в оренду строком до 10 років муніципальне житло, зведене на кошти від земельних аукціонів, доки родина зможе придбати власне помешкання. Юлія Тимошенко наголосила, що жодної інформації з приводу бюджетного фінансування цієї обіцянки не існує.

Щодо закону про дітей війни, Юлія Тимошенко сказала, що Партія регіонів планує наступного року виділити такі ж самі кошти, як і цього року. «Тобто ніякого збільшення не передбачається», - обурилася вона.

Підсумовуючи, лідер БЮТ сказала, що триває рекламна кампанія Партії регіонів без жодних обмежень, але реальний бюджет, затверджений урядом Януковича, показує, що нічого з цих обіцянок не виконується.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.