М'ясні пригоди Луценка. Він знайшов їстівне м'ясо, яке старше за нього

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 15.09.2007 22:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3761

На стіл українцям, за шаленні гроші, потрапляє контрабандне м'ясо, якому більше 50 років. Через донецьку ВЕЗ, головним ідеологом і протекціоністом якої є Янукович.

Лідер блоку “Наша Україна - Народна самооборона” Юрій Луценко стверджує, що в результаті контрабандних оборудок щодо ввезення м’ясної продукції в Україну через вільні економічні зони, зокрема, в Донецькій області, держава щорічно втрачає 1 мільярд гривень.

Про це він заявив сьогодні, виступаючи на мітингу в Червонограді, що на Львівщині.

За словами Луценка, “м’ясо, яке ввозиться в Україну первинною вартістю по 6 грн. за 1 кг, надходить, зокрема, з Аргентини і датується 1952 роком заморозки”. В контексті сказаного він зазначив: “Я відповідаю за свої слова”.

Також він наголосив, що «такими оборудками українська мафія грабує український народ, і щоб дати відсіч цьому, необхідна жорстка, безкомпромісна боротьба з корупцією, що гарантує, буде робити в парламенті блок “Наша Україна – Народна самооборона” разом з іншими демократичними силами”.

Як повідомлялося раніше, прем'єр Янукович ще у минулому році, практично одразу ж, після призначення на посаду заявив, що поширить досвід донецької ВЕЗ на всю Україну і дав відповідне доручення уряду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.