У ПР - суцільні проФФесори. Корови й дельтоплани, для них, - природне явище

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.09.2007 13:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3765

Нове слово у науці сказала прес-служба ПР, зарахувавши корів, малу авіацію та юрби своїх прихильників до природних явищ, які нібито не підвласні регіоналам.

Прес-служба партії Регіонів сьогодні розповсюдила заяву щодо звинувачень лідера БЮТ Тимошенко на їхню адресу.

«На своїй черговій скандальній прес-конференції Юлія Тимошенко, розповідаючи про своє перебування в Криму, заявила про те, що на дорогу, по якій вона їхала, хотіли вивести корів, щоб не допустити Юлію Володимирівну до місця проведення мітингу в Керчі. Прес-служба Партії регіонів уповноважена заявити, що партія не має ніякого відношення до великої рогатої худоби, яка спробувала перешкодити передвиборній поїздці Юлії Тимошенко в Криму, а також до дельтаплану в Черкаській області», - говориться в заяві прес-служби партії.

А далі буквально зазначається: «Ми також інформуємо Тимошенко про те, що Партія регіонів не впливає на дощі, спеку, вітер та інші природні явища».

«Хочемо повідомити й про те, що метеоритні дощі, сонячні й місячні затемнення, спалахи на Сонці, день і ніч відбуваються самі по собі, а не за вказівкою якихось політичних сил», - сказано із претензією на “тонкий гумор” в заяві.

«Партія регіонів також не має ніякого відношення до тих процесів, які відбуваються в голові в лідера БЮТ, і виливаються в суспільстві у вигляді всіляких нісенітниць. Ми лише можемо констатувати той факт, що невгамовне прагнення лідера блоку імені самої себе до влади, схоже, вплинуло на її адекватне сприйняття життєвих ситуацій», - зазначає у фірмовому стилі спілкування єкс-гопника Януковича його прес-служба.

Як повідомлялося раніше, Юлія Тимошенко заявила, що під час поїздки в Керч здійснювалася спроба завадити руху її кортежу. «На дорогу намагалися вивести велику рогату худобу - корів, щоб ми не змогли проїхати», - сказала вона.

Також лідер БЮТ зазначила, що Партія регіонів перешкодила їй покласти квіти до пам’ятників визволителям Керчі від фашистів, влаштувавши там мітинг.

Юлія Тимошенко також повідомила, що на Східній Україні їй постійно заважають проводити мітинги прихильники Партії регіонів.

«Коли я приїжджаю на Схід, - вони виставляють там близько 500 людей з гучномовцями, щоб люди не могли чути промови. У Черкаській області над мітингом випустили моторний дельтаплан, який спеціально створював шум», - сказала вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.