Литвин вирішив, що злякав усіх, приховуючи своїх спонсорів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 17.09.2007 13:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3766

Лідер Блоку свого імені Володимир Литвин заявляє, що його найменше хвилюють розмови про те, хто є спонсором створеного ним блоку.

Про це Литвин заявив сьогодні на прес-конференції в Сімферополі, коментуючи на прохання журналістів заяви окремих представників Партії регіонів про те, що «Блок Литвина» створений і фінансується Секретаріатом Президента, щоб на виборах відібрати голоси виборців у «регіоналів».

«Це мене найменше хвилює, ці заяви, - сказав Литвиин. - Тому що з іншого боку – з боку «помаранчевого» табору лунаює, що фінансують і створювали мене «Регіони».

За словами Литвина, раз такі заяви звучать, як з боку «помаранчевих», так і з боку «біло-блакитних», значить очолюваний ним блок «бояться». «Раз говорять – значить, бояться. Хай бояться, правильно роблять», - сказав лідер Блоку Литвина.

«Я вже говорив щодо фінансування – фінансуйте все, я публічно перед вами прийматиму ці гроші і відразу передаватиму їх в дитячі будинки», - сказав Литвин, додавши, що, коли у політиків «замало розуму придумати щось інше, вони говорять про якісь тривіальні речі».

Минулого тижня лідер Кримської організації Партії регіонів, за сумісництвом, “штатний провидець” Василь Кисельов заявив, що Блок Литвина і Блок УРА створені Секретаріатом Президента з тим, щоб відібрати на виборах голоси у «регіоналів».

Від “Аратти”: як бачимо, пана Литвина найбільше цікавить, що скажуть його опоненти із навколовладної тусовки. А на народ, який має голосувати - його мало обходить.

Бо інакше б не так цинічно брехав. Адже, чималеньки кошти на рекламу йдуть, а щоб він публічно від когось приймав пожертви на вибочу кампанію ми не бачили. Може ви щось таке бачили?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.