Російська бувальщина. На гроші, поцуплені у чукчів Абрамович замовив мюзикл про себе

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 17.09.2007 14:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3767

Російський мільярдер Роман Абрамович має зберегти себе для історії в британському мюзиклі. За його створення російський бізнесмен готовий заплатити близько $160 млн.

Напередодні британський продюсер Тоні Картрайт оголосив про початок роботи над театральним проектом про Абрамовича, який, "настільки перейнявся цією ідеєю, що готовий вкласти величезні гроші у виробництво мюзиклу".

Бізнесмен вже ознайомився із сюжетом, і продюсери очікують його остаточного схвалення, щоб почати роботу над постановкою. Перший показ мюзиклу має відбутися в Москві, а потім його побачать глядачі Канади, Японії, США, Франції та Великобританії, передає The Daily Mail.

Відомо, що в мюзиклі Тоні Картрайта свою партію виконають і футболісти футбольного клуба Челсі, який належить Роману Абрамовичу, образ яких до глядача донесе жіночий хор. Крім того, за сценарієм на сцену вийдуть Борис Єльцин, Володимир Путін та виконає соло Борис Березовський, який заспіває про питання нафти і роздуми про знищення Путіна (I"m Thinkin" Of Shootin" Putin).

Свої партії виконають обидві дружини Романа Абрамовича, Ольга та Ірина, які на сцені дуетом заспівають про те, що "Усе це було майже моїм, усе це моє" (All This Was Nearly Mine, All This Is Really Mine).

Театральна постановка буде створюватися за мотивами біографії Романа Абрамовича Мільярдер з нізвідки, написаної Крисом Хатчинсом і Домініком Мідглі. Хатчинс також бере участь у написанні сценарію театральної п’єси.

За словами продюсера проекту, за мотивами мюзиклу пізніше може бути створений і повнометражний фільм, на головні ролі в якому британець збирається запросити зірок рівня Джорджа Клуні та Селін Діон.

"Наше завдання полягає не в тому, щоб лаяти російського бізнесмена, а в тому, щоб у позитивному світлі показати його дії", - заявив Картрайт.

Слід зазначити, що Роман Абрамович знаходиться на 30 місці в списку 100 найвпливовіших людей світу. Журнал Forbes називає нафтового магната і власника футбольного клуба Челсі найбагатшою людиною в Росії. За оцінками Forbes, його статок оцінюється в $18,7 млрд.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.