“Свобода” прокоментувала кучміста Стецьківа

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 18.09.2007 17:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3775

“Свобода” вже звикла до того, що нашоукраїнці постійно намагаються облити нас брудом. Як і на минулих виборах вони намагаються дискредитувати "Свободу" технологіями, які повинні донести до людей думку, що "Свобода" непрохідна.

Ірина Сех

У 2006 році ми реагували на такі закиди, тепер у нас нема жодної потреби піддаватись їм. За рік часу "Свобода" довела, що може ефективно працювати на місцях і реалізовувати свої обіцянки. Тому наш рейтинг сьогодні і зростає, говориться у коментарі прес-служби партії.

“А "нашоукраїнці", які розуміють як стрімко падає їх рейтинг після того як вони пів року вагались не знаючи, у яку коаліцію об'єднуватись: синьо-голубу чи помаранчеву, - сьогодні, знов починають звинувачувати "Свободу" у непрохідності. Справа у тому, що за "Свободу" голосують розумні виборці, які не піддаються на такі провокації. Для наших виборців зрозуміло, що якщо б "Свобода" була дійсно "непрохідна", то про неї б забули усі політичні сили, так як, нині, забули про решту дрібних партій. Проте, як помаранчеві так і регіонали знають реальні рейтинги "Свободи", а не ті, куплені, які вони показують виборцю. Тому і починають говорити тільки про "Свободу". - зазначається у коментарі.

“А щодо п. Стецьків, то українці прекрасно знають ким є цей політик. Спершу він був у Народному Русі, потім у прокучміській Партії демократичного відродження України і "Новій Україні", потім у сумновідомій НДП. Побувала ця людина і радником прем'єр-міністра Леоніда КУЧМИ. Можливо тому Стецьків так боїться "Свободи" у парламенті, бо ми хочемо усунути від влади усіх комуністів, кучмістів і кдебістів. Провести люстрацію", - так кандидат у народні депутати від ВО "Свобода" Ірина Сех прокоментувала заяву представника блоку "Наша Україна Народна Самооборона" Тараса Стецьківа, який, перебуваючи на Самбірщині, сказав, що для НУ-НС та БЮТ створює серйозні перешкоди ВО "Свобода". Він назвав партію радикальною, сказав, що їй "нічого не світить" і закликав до самопожертви на користь НУНС.

"Якщо пан Стецьків так говорить, то він очевидно добре розуміє, що "Свобода" має реальні шанси потрапити до парламенту", - аргументує Ірина Сех.

"Щодо нашої радикальності, то може для пана Стецьківа, як колишнього кучміста, видається занадто радикальним те, що ми вимагаємо у нашій програмі визнання УПА, встановлення історичної справедливості щодо жертв Голодомору, захисту національних інтересів українців та України", - додає кадидат від "Свободи".

"Для нас це не радикалізм, а нормальна європейська права ідеологія, коли партія дбає про свій народ і свою Батьківщину, а не про власну кишеню", - сказала Ірина Сех.

Свобода" йде у парламент, аби не дати деяким представникам НУНС та БЮТ створити коаліції з антиукраїнською по суті Партією регіонів. Після минулих виборів 76 депутатів саме від цих двох блоків перебігли під крило Януковича. Це переважно коньюктурники, такі, як зрештою і пан Стецьків, які переходять з партії до партії, лише задля влади, зазначає прес-служба.

"Свобода" гарантує, що жоден її депутат не піде на співпрацю з комуністами, соціалістами і регіонами, та зробить все можливе, щоб цього не робили і ті, хто називає себе сьогодні пропрезидентськими силами. Тому ми потрібні у Раді і НУНСу і БЮТу, як своєрідне застереження з боку патріотичного виборця від необдуманих кроків", - підсумувала Ірина Сех.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.