Мельниченко заявив, що випустить хіт сезону. Із записами Кучми, Ющенка, Януковича і Тимошенко

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 19.09.2007 15:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3779

Колишній майор держохорони, кандидат у нардепи від Партії вільних демократів Микола Мельниченко заявив про гтовність надати документальні докази своїх обвинувачень в політичній корупції Віктора Януковича, Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко.

"Якщо хтось заперечуватиме наявність доказів, говоритиме, що все це вигадано, я буду змушений навести фактаж", - заявив сьогодні Микола Мельниченко під час прес-конференції у Києві

"У мене усе задокументовано", - наголосив він.

Микола Мельниченко звинувачує Президента у протизаконних діях. Зокрема екс-майор заявив, що Віктор Ющенко перебуваючи на посаді глави Нацбанку, за певну ціну прийняв пропозицію тодішнього Президента Леоніда Кучми щодо проведення емісії, хоча і знав про те, що вона призведе до серйозної інфляції.

"Коли Кучма запропонував ціну, яку він готовий заплатити особисто Ющенку за цю емісію, то Ющенко відверто заявив, що "я належу вам", - сказав Микола Мельниченко.

Для надання словами більшої переконливості Микола Мельниченко продемонстрував журналістам уривок неочищеного аудіозапису ніби-то розмови між Віктором Ющенком і Леонідом Кучмою. Екс-майор стверджу, що розмова відбулася в кабінеті президента 25 серпня 1999 року.

На касеті Миколи Мельниченка лунав голос, схожий на голос Віктора Ющенка, котрий спочатку відкидав пропозицію, зроблену голосом, схожим на голос Леоніда Кучми, а до кінця розмови заявив "я належу Вам, я ваш".

Микола Мельниченко висловив готовність передати ці записи ЗМІ у тому разі, якщо Глава держави спростовуватиме заяви екс-майора.

На запитання, чому він раніше не заявляв про порушення з боку Віктора Ющенка і Юлії Тимошенко, він сказав, що "довго сподівався, що Ющенко, Тимошенко, які були трішечки краще злочинця Кучми, скористаються історичним шансом, який їм надала Україна, і вони працюватимуть в інтересах України". "На жаль, цього не сталося", - заявив Микола Мельниченко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.