НУ-НС звернулося в СБУ. Хочуть знати про “голубі гвинтокрили” Шуфрича і Рудьковського

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.09.2007 16:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3780

НУ-НС цікавить, невже у цих відомствах забагато авіаційної техніки, вільної від чергувань?

“Блок “Наша Україна-Народна Самооборона” звернувся з офіційним запитом до Служби безпеки України стосовно встановлення обставин використання гелікоптерів, що належать МНС та міністерству транспорту, у передвиборчих турах Партії регіонів”, - повідомив сьогодні на брифінгу заступник голови штабу Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” з юридичних питань Микола Оніщук.

“Нам стало відомо, що ці гелікоптери були зняті з оперативного чергування та надані для пересування прем’єр-міністру”, - наголосив він.

“За наслідками службового розслідування ми звернемося до суду для правової оцінки цього випадку”, - зауважив член Блоку.

Від “Аратти”: і насправді, що таке якесь оперативне чергування у порівнянні із бажанням проФФесора бути не гіршим за Шуфрича?

Якщо міністр дозволяє оперативно пересуватися у власних потребах, то він, ПРЕМ'ЄР може собі дозволити закосити під бога, ефектно спускаючись до ряжених, які небезкоштовно грають роль виборців, прямо з неба. Тим більше, а в нас є така підозра, все це робиться на халяву, не за його особистий кошт.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.