Тимошенко впевнена, що Мороз наблизиться до Януковича. Першою ходкою на зону

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.09.2007 18:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3782

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що за за організацію та проверення незаконних зборів нардепів, які вони називають сесією, Морозу доведеться нести кримінальну відповідальність.

Відповідаючи на запитання журналістів з приводу законності проведення сесії Верховної Ради, призначеної на четвер, 20 вересня, Юлія Тимошенко на прес-конференції у Дніпропетровську заявила, що Олександру Морозу, «як організатору цього дійства, доведеться відповідати по кримінальному кодексу».

«Стосовно сесії, яку збирається провести Мороз, на мій погляд, - це невід’ємна частина рекламної кампанії соціалістів, комуністів і Партії регіонів, на яку незаконно витрачаються державні кошти», - сказала лідер БЮТ.

Юлія Тимошенко нагадала, що на будь-яку виборчу кампанію кошти можна витрачати тільки зі спеціального фонду, а «якщо незаконно збираються витрачати державні кошти на трансляцію і на забезпечення роботи нелегітимної Верховної Ради, то, безумовно, за це повинна настати відповідальність перед законом».

«І не має значення як складеться виборча кампанія і чи буде Мороз у Верховній Раді, чи ні. Сьогодні всі дружно пообіцяли скласти депутатську недоторканність. Я думаю, що партія Мороза також буде за це голосувати, тому відповідальність для нього наступить абсолютно точно», - наголосила лідер БЮТ.

Раніше Юлія Тимошенко заявляла, що до кримінальної відповідальності будуть також притягнуті Ахметов і Янукович.

Під час виборів Президента Ющенко також публічно заявляв, що всі, хто розкрадав суспільне багатство і організовував фальсифікацію виборів - будуть сидіти у тюрмі.

Наразі жодного організатора фальсифікації на виборах-2004 не названо і тим більше - не притягнуто до відповідальності. Терміни позбавлення волі отримали дрібні виконавці. Із “розкрадачами” також якось не склалося.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.