НУ-НС випереджає Тимошенко. У справі тотожності між Морозом і Януковичем

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 19.09.2007 18:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3783

Ще на початку вересня НУ-НС направив офіційне звернення до ГПУ щодо протиправних дій Мороза та групи народних депутатів. ГПУ робить вигляд, нібито почерк нерозбірливий.

6 вересня 2007 року Блок «Наша Україна – Народна Самооборона» направив до Генеральної прокуратури звернення щодо протиправних дій народного депутата України та колишнього Голови Верховної Ради України V скликання Олександра Мороза та інших депутатів розпущеного парламенту.

Підставою для звернення стало проведення зібрання народних депутатів, яке було назване четвертою сесією Верховної Ради України V скликання, а також його трансляція в теле- та радіоефірі за кошти державного бюджету.

До сьогодні жодної реакції з боку Генеральної прокуратури на зазначені факти порушення законів не було. Натомість Олександр Мороз та інші народні депутати V скликання продовжують антиконституційну практику, намагаючись скликати нелегітимну сесію розпущеного парламенту 20 вересня.

Блок «Наша Україна – Народна Самооборона» розцінює такі дії колишніх депутатів парламенту V скликання як такі, що зухвало порушують Конституцію та закони України та містять ознаки кримінального злочину. Окрім того, безкарна поведінка народних обранців підриває авторитет парламентаризму в країні та завдає суттєвого удару по іміджу держави на міжнародній арені.

Ми переконані, що своїми діями безвідповідальні політики, ховаючись за недоторканністю, в чергове демонструють свою зневагу до виборців та права, порушуючи принцип – закон один для всіх!

«Наша Україна – Народна Самооборона» вимагає від Генеральної прокуратури України негайно відреагувати на попередні звернення Блоку та вжити усіх передбачених законом заходів аби зупинити та попередити повторення правопорушень у стінах парламенту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.