Забрехалися. Регіонали вже думають, як пристойніше вийти із халепи з виборами

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 20.09.2007 11:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3785

Партія регіонів не братиме участі “в авантюрі під назвою “вибори–2007”, якщо проти неї продовжуватимуться провокації.

У 2004-му перемогти Януковичу, як він вважає, завадили: націоналістичне яйце та померанчевий Майдан. Сьогодні - нова байка для спонсорів

Про це йдеться в заяві ПР, розміщеній на офіційному сайті партії.

«Партія регіонів попереджує: якщо цинічні провокації наших опонентів, посиленими темпами підготовлюваних до масштабних фальсифікацій народного волевиявлення, продовжуватимуться, Партія регіонів готова переглянути питання своєї участі в дострокових парламентських виборах.

Ми не братимемо участь в авантюрі під назвою «Вибори–2007», в яких результати можуть бути визначені представниками Банкової, а після - «підтверджені» в підконтрольних ним же судах», - йдеться в заяві.

При цьому в ній повторюється інформація, яку озвучив сьогодні в Жовтих Водах на Дніпропетровщині лідер Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ: про підготовлювані проти регіоналів провокації.

Зокрема, «одна з передбачуваних технологій полягає у відкритому саботажі роботи окружних виборчих комісій членами цих виборчих комісій від опозиції. Непідписання саботажниками протоколів голосування по округах спричинить визнання виборів в цих округах недійсними, після чого послідують тривалі судові розгляди».

Як наголошується в заяві, більше всього сигналів про підготовку такого сценарію надходить з регіонів, де позиції Партії регіонів традиційно сильні – з Криму, Запорізької, Дніпропетровської, Миколаївської, Одеської областей і ряду інших.

«Партія регіонів заявляє рішучий протест проти застосування політичними опонентами подібної тактики! Ми звертаємося до правоохоронних органів з вимогою покласти край подібним спробам!», - говориться в заяві.

Від “Аратти”: і знову Янукович збрехав. Про те, що мільйони, які вже витрачені на перевтілення гопника у політика світового маштабу, “викинуті на вітер”, або як каже Азаров - “засвоєні” штабами. Бо так воно буде, якщо завтра ПР за власним рішенням зніметься із списків на таємне голосування.

Навіть немовля зрозуміє, що це примітивний піарівський хід, розрахований на те, що біомаса завжди симпатизує побитим та убогим.

Мабуть і “російськомовна карта” вже не працює, бо вочевидь, кремлівська політика газовату хохлів - суттєво зменшила прошарок їхніх симпатиків і боляче луснуло по їхніх політичних маріонетках.

Та й із традиційною “соціальною локшиною” не складається: бо вже усі побачили що насправді означає “зростання добробуту кожного(номенклатурного регіоналу - ред.) вже сьогодні”.

Радимо Віктору Федоровичу продуктивний піар-хід. Випити горілки Донецького виробництва та терміново, із ознаками інтоксикації, поїхати лікуватися за кордон, як це вже робіли деякі його колеги-більшовики. А біомасі сказати: мовляв вороги наколотим померанчем отруїли.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.