Вакханалія під куполом. Самозване депутатське зібрання може дерибанити гроші платників податків

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.09.2007 15:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3786

Збори нардепів, які називають себе Верховна Рада, взяли до розгляду проект Закону про державний бюджет на 2008 рік.

За відповідну постанову проголосувало 260 народних депутатів розпущеного парламенту із трьох фракцій, які раніше були більшовицькою коаліцією.

Крім того, заезначені збори створили робочу групу, співголовами якої стануть Перший віце-прем’єр-міністр Микола Азаров і перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк. Також до робочої групи увійшов керівник Бюджетного комітету Володимир Макеєнко і по три представники від фракцій.

Збори нардепів доручили робочій групі врахувати всі пропозиції народних депутатів, які були внесені під час обговорення Держбюджету-2008.

Голова парламенту Олександр Мороз закрив збори, які він сам назвав ранковим засіданням Верховної Ради, відзначивши, що у випадку якщо Рада знову збиратиметься на засідання, депутатам повідомлять.

Як повідомлялося раніше, Президент України Ющенко своїм Указом достроково припинив повноваження Верховної Ради, призначивши дострокові вибори на 30 вересня цього року. Указ виданий у зв'язку із складенням фракціями БЮТ і НУ депутатських повноважень та обнуленням списків кандидатів у народні депутати.

Відповідно до вердикту КС парламент вважається неправочинним, якщо в його складі немає 300 народних депутатів, повноваження яких є легітимними.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.