Під тріскотню передвиборчих лохотронів, Янукович піднімає тарифи на комунальні послуги

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 21.09.2007 17:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3791

В'ячеслав Кириленко стверджує, що Азаров публічно заперечує підвищення цін, а поза тим - робить протилежне.

“Азаров більше думає про вибори, ніж про реальну економіку”, - зазначив в ефірі Волинського обласного телебачення голова Політради Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” В’ячеслав Кириленко, коментуючи вчорашній виступ з парламентської трибуни віце-прем’єра. Нагадаємо, Азаров заперечив слова міністра ЖКГ Попова про необхідність підвищення цін на тарифи на 7 %.

“Однак із пісні слів не викинеш. Мінімум 7 % чергового подорожчання тарифів на житлово-комунальні послуги від уряду Януковича вже гарантовано, - наголосив Кириленко. - Можливо це навіть добре, що вони заклали 7 %, а не 77. Адже за цей рік в середньому по країні тарифи на ЖКП вже подорожчали на 67 %, а наприклад, на гарячу воду – на всі 132 %”.

“Треба бути дуже пильними, особливо в останні дні політичної агонії уряду Януковича, і не дати їм підвищити тарифи на комунальні послуги чи провести такі переговори з “Газпромом”, які знову підвищать ціну на газ до захмарних висот, як це трапилося минулого року, - нагадав голова Політради Блоку. - Але наближаються вибори. Ми переконані, що за їх результатом Янукович не повернеться у прем’єрське крісло”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.