Професйний партноменклатурник Литвин розказав шахтарям казочку. Про себе, звісно

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.09.2007 17:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3792

Лідер Блоку Литвина Володимир Литвин сподівається, що після виборів склад парламенту зміниться і стане, нарешті, працездатним.

Як повідомила прес-служба Блоку, таку заяву він оприлюднив під час перебування в Донецькій області.

За словами Литвина, 30 вересня – це останній шанс для порятунку країни. «Якщо і ця Верховна Рада виявиться непрацездатною, то треба буде про Україну як державу забути, бо іншого парламенту вже не буде», - сказав Литвин.

Лідер Блоку Литвина закликав виборців прийти на дільниці і проголосувати за ту партію чи блок, яким вони справді симпатизують.

«Потрібно, нарешті, наводити в країні порядок. Щоб у людей з’явилася впевненість у завтрашньому дні. Більше не можна жити відчуттям, що все тимчасове. Начебто і країна тимчасова і держава тимчасова, і ми всі в ній тимчасово», – додав Литвин.

Від “Аратти”: який саме зробив порядок Литвин, керуючи Верховною Радою при Кучмі - ми якраз зараз й відчуваємо, як кажуть, на повну.

Нагадаємо, що саме Литвин був “таранною колодою”, проштовхуючи “копитними” голосуванням зміні до Конституції Медведчука-Мороза-Симоненка. Наразі вже не для кого не таємниця, що та вакханалія у державній владі України, яку ми відчуваємо на собі вже півроку - як раз і є ота “дієздатність парламенту”, де Литвин є законний співавтор.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.