Передвиборча паніка регіоналів. Майдан окуповано

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 24.09.2007 13:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3794

“Прихильники” Партії регіонів рзпочали захоплення цетральної площі столиці - встановили намети на Майдані Незалежності.

За словами кореспондента "Української правди", три великі військові намети встановлено біля будівлі Головпошти і обставлено прапорами Партії регіонів.

Людей у наметах немає, навколо присутні деякі активісти. Водночас на протилежній стороні Майдану, біля монументу Незалежності продовжується встановлення сцени, для чого "регіонали" перегородили практично усю площу аж до проїжджої частини.

Навколо сцени присутні понад 50 прихильників Партії регіонів.

Як відомо, минулого тижня Партія регіонів завадила блоку "Наша Україна – Народна самооборона" встановити сцену на цьому місці, мотивуючи це відсутністю дозволу у своїх політичних опонентів. Навіть відбулася невеличка кулачна бійка.

Між тим, дозволу на встановлення своєї сцени у "регіоналів" також немає. Однак, у неділю ввечері біля монументу Незалежності розпочалося монтування сцени Партії регіонів.


Від “Аратти”: судячи із тону заяв та “активності” на Майдані, можна зрозуміти дві чіткі позиції авангарду більшовиків:

1. Партія Регіонів вже повністю втратила будь-яку надію виграти чесні вибори та отримати хоча б той результат, який був трохи більше року тому;

2. Регіонали ніколи не вигравали вибори без фальсифікацій. Особливо на тих територіях, де влада повністю контрольована класовоблизьким криміналітетом. Ніні, вочевидь, звичні сценарії практично не працюють. Тому, слід очікувати 1 жовтня появи масовки ряжених на Майдані та біля ЦВК;

3. Слід також очікувати судового процесу у ВСУ, оскільки ні регіонали, ні соціалісти разом із іншими аутсайдерами не визнають результат підрахунку голосів і будуть “перераховувати” у суді;

4. При всьому тому, не слід повністю виключати варіант маштабних та брутальних фальсифікацій, організованих більшовицькою коаліцією із метою зірвати вибри та ще на пару місяців продовжити свою агонію, тобто віртуальну гру у владу.

При всіх розкладах - їхня поведінка та ступень нахабства залежатиме від реакції навколишніх громадян: бо воювати проти усіїх сучасні більшовички можуть виключно за спинами міліцейського спецназу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.