Видіння Януковича. ПроФФесор-миротворець

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 24.09.2007 23:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3802

Остання виправдальна версія регіонів, які зрадилли партнерів по коаліції. У Януковича - “видіння” танків, літаків, підводних човнів, які сунули на столицю. І він погодився на вибори виключно заради миру у суспільстві.

Партія регіонів погодилась на дострокові парламентські вибори, коли Президент Віктор Ющенко віддав наказ внутрішнім військам рухатися на Київ. Про це сьогодні заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович під час прямого ефіру в Херсоні, відповідаючи на запитання, чому його партія погодилася взяти участь у позачергових виборах.

За словами Януковича, «коли ми побачили, що ця помаранчева команда разом із білим братством підуть на все, що завгодно, навіть на громадянський конфлікт, і, не дай Боже, на громадянську війну, ми прийняли рішення йти на вибори».

«Тому вибори є, як кажуть реальністю, і 30 вересня український народ дасть відповідь цим популістам, авантюристам, артистам, як їх можна називати, я вважаю, людям, які втратили політичне обличчя, які штовхнули країну на чергову дестабілізацію. Політичну, і навіть економічну», - наголосив Янукович.

«Хтось із них повинен відповісти за це. Це невеличка купка людей. Їх обличчя всі відомі», - додав лідер Партії регіонів.

Від “Аратти”: цікава тенденція проглядається серед більшовичків. чим гарячіший стілець під дупою - тим частіше їхні голови страждають на галюцінації.

Ну які ж війська і спецнази сунули на Київ за наказом Президента? Часом не ті, що бачили виключно Мороз, Симоненко, Чоронвол, та інші штатні промовці кволотекучих депутатських зборів. Щоправда, окрім них, жоден киянин того дива так й не побачив.

А якщо ж мається на увазі частини МВС, які стягувалися до столиці - так то ж за наказом Цушка, а не Ющенка.

Нагадаємо, що саме це переміщення підрозділів правоохоронців і примусило Президента вивести їх із підпорядкування охоронця соцзаконності. А до того, той самий Цушко, а не Ющенко, на чолі спецназу захопив ГПУ. І депутати брали участь у цій акції. Щоправда, мабуть за дивним збігом обставин, серед нардепів-штурмовиків не було жодного нашоукраїнця чи бютівця.

При тому, ми з розумінням ставимося до спічу лідера ПР, бо ж промова призначалася для аудиторії, яка зібрадася його типу послухати за певне матеріальне винагородження. Тобто штатна програмна масовка, яка входить у сервісний пакет для суб'єкта виборчих змагань. Не більше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.