Янукович вже мріє про ШДК та покупку нардепів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 25.09.2007 19:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3808

Лідер регоналів помріяв перед харків'янами про ШДК. Добкин організував для патрона помпезну зустріч, масовку, не виключено, що й фішку із “замінуванням”.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що опозиційні сили не матимуть більшості в новій Верховній Раді і підуть на створення широкої коаліції.

Таку думку він висловив сьогодні в прямому ефірі Харківської обласної державної телерадіокомпанії.

«Вони вимушені будуть це зробити, чесно вони не виграють, а ми фальсифікації не допустимо, у нас достатньо сил і вихід один: якщо там, серед них є нормальні люди, вони повинні об`єднатися із здоровими прагматичними силами, і разом будувати країну, разом будувати майбутнє», - сказав Янукович.

Лідер Партії регіонів вважає, що політичні сили, які після виборів «підігріватимуть і дестабілізуватимуть ситуацію, не мають політичного майбутнього».

Відповідаючи на запитання журналіста про те, які механізми розробляє Партія регіонів для запобігання фальсифікації результатів виборів, Янукович сказав: «У нас є свої секрети. Ми повністю контролюємо ситуацію по кожному регіону і володіємо інформацією, на яку при необхідності реагуватимемо».

Вздовж вулиць Харкова, якими пересувається Янукович виставлено рекордну кількість прапорів ПР. Харків'яни кажуть, що то, ймовірно вислуговується мер Харкова Михайло Добкін, з яким Янукович обіцяв "розібратися" за відверті прорахунки у керівництві містом.

До речі, бомбу, про яку повідомляли інформагенції, у Харкові не знайшли та навіть, особливо не шукали, бо, за даними міліціянтів, інформація про замах на життя Януковича, який, нібито, готується, була жартом.

Від “Аратти”: зрозуміло, що міліціянтів про фішку із бомбою заздалегідь попередили. А запустили її, напевне, щоб надати персоні з банкрутіючої структури політичного прикриття криміналу, більшої ваги. Особливо, в регіоні, де завдяки його однопартійцям Добкіну і Кернесу-Гепі, люди вживають назву ПР, як лайливу.

І друга фішка, із типу “планами на майбутнє” вийшла досить кумедною: бо тільки вчора той самий “мрійник” істерично волав, що ПР зніметься із виборів.

І взагалі, про коаліцію із регіоналами зараз мріють хіба що аутсайдери: КПУ та СПУ. Шоправда не ШДК(широку, демократичну), а більшовицьку, тобто на трьох.

При тому цікаво одне. Подібні заяви: “У нас є свої секрети. Ми повністю контролюємо ситуацію по кожному регіону і володіємо інформацією, на яку при необхідності реагуватимемо” - лунали від Януковича перед другим туром президентських виборів. Тоді, “секрет” був у тотальній фальсифікації підсумків голосування та завантаження у мішки замість бюлетенів виборців, старих газет. Цікаво, що придумають їхні технологи нині? Замість газет, бюлетені будуть підміняти портретами Януковича?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.