Передвиборчі дива. Цушко раптово згадав, що його труїли

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 26.09.2007 12:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3810

Чого тільки не побачиш чи почуєш перед виборами. У маніакальному бажанні отримати владного портфеля, який поки що гарантує перебування поза правовим полем відповідальності, дехто вдається до кумедних трюків. Не став виключенням і соціаліст Цушко.

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко звинувачує Секретаріат Президента в замаху на своє життя.

Про це сьогодні він заявив на прес-конференції.

За його словами, згідно з результатами його аналізів, отриманих в Україні та Німеччині, у нього в крові виявлено несумісну з життям дозу теофіліну (препарат, який раніше застосовувався для лікування астми та хронічних обструктивних захворювань легенів).

Також Цушко додав, що під час його перебування у шпиталі МВС до нього "дуже напрошувався" в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко.

"Вважаю, що Наливайченко не має особисто жодного відношення до того, що зі мною сталося, але думаю, що його підіслали подивитися, кінчився я чи ні", - сказав він.

На запитання, хто, на його думку, підіслав до нього Наливайченка, Цушко відповів, що на сьогодні СБУ є структурою, яка підпорядковується секретаріату Президента.

"Я думаю, що пана Наливайченка підіслав до мене секретаріат президента. Але ще раз повторюю, що до нього особисто у мене жодних підозр і претензій немає", - сказав він.

Водночас на запитання, чому він вижив, адже доза теофіліну, за його словами, несумісна з життям, Цушко сказав, що в телефонному режимі спілкувався з німецькими лікарями і, за їхніми словами, він "є четвертою людиною в Європі, яка вижила при такій дозі".

"Тому я вважаю, що мене зберіг Бог, і все таки правильно вводили ліки в Києві, які врятували мені життя", - сказав він.

Від “Аратти”: дивні зізнання, чи не так? Адже зовсім нещодавно той самий Цушко стверджував, що ніхто і ніколи його не труїв. Більш того, ці його слова підтверджуються й об'єктивними данними - тобто повною відсутністю будь-яких документів, включаючи його особисту заяву, які б підтверджували подію замаху на його життя.

Міфи про отруєння існуютть тільки у голослівних заявах його колег по партії та адвоката.

Дивно, Але хвороба Цушка, міфи про його отруєння дивним чином співпали із порушенням кримінальних справ за фактом захоплення ГПУ міліціейським спецназом под особистим керівництвом Цушка. Потім, після закриття цих срав мусування теми отруєння миттю припинилося.

Тепер, за тиждень до голосування, коли стало очевидним, що Цушку із Морозом доведеться піти, кому на пенсію, а кому ... І тут Цушко раптово пригадав!


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.