Москаль послухав Цушка і вирішив, що той не при своїх

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.09.2007 22:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3814

Заяви Цука про те, що його нібито труїв Секретаріат Президента виклають сміх і здивування. Це - ознака того, що СПУ міцно сидить на лаві аутсайдерів.

“Мабуть, Василь Цушко в дитинстві об’ївся хімікатів. Інакше його заяви про отруєння неможливо коментувати”, - зазначив, коментуючи заяву очільника МВС, кандидат у народні депутати від Блоку “Наша Україна-Народна Самооборона” Геннадій Москаль.

“Якби в якійсь іншій країні світу міністр внутрішніх справ говорив щось подібне, то його швидко би відправили у відставку або поклали до психіатричної лікарні”, - переконаний він.

“Ті препарати, якими нібито отруївся Цушко, приймають астматики. Щоб ними отруїтися, потрібно з’їсти 30 таблеток. Невже доросла людина не бачила, що вона їла?” – наголосив Москаль.

Він нагадав, що одразу після повернення з Німеччини, міністр внутрішніх справ казав, що його ніхто не труїв. “А за три дні до виборів, коли в СПУ зрозуміли, що їх рейтинг прямує до нуля, соціалісти вирішили такими нісенітницями підняти собі рейтинг, - вважає член Блоку. - Це може викликати тільки сміх. З іншого боку, у всіх виникають сумніви щодо доцільності перебування на посадах таких недолугих міністрів, як Цушко”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.