Уряд Януковича довів, що інтереси більшовицьких урядовців не співпадають із національними

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.09.2007 01:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3815

Уряд Віктора Януковича та більшість Верховної Ради V скликання довели свою нездатність реалізовувати національні та державні пріоритети.

Про це заявив Президент України Віктор Ющенко сьогодні у Львові під час регіонального телемосту «Завдання для майбутнього уряду».

«Уряд Януковича, коаліція комуністів, соціалістів, Партії регіонів довели, що формувати національні пріоритети, державну політику вони не здатні», – переконаний Президент.

Саме тому, відзначив він, Україна – вперше за часи своєї незалежності – майже півтора роки жила без економічного плану дій уряду. «Панувала стихія. Це політика випадковостей», – сказав В. Ющенко.

Час «знаходження при владі Януковича і його політичних побратимів Симоненка і Мороза, думаю, привели нас до одного висновку – жодного факту, жодної цікавої події, жодного національного проекту, який би залишився в нашій пам’яті через півроку-рік, ця компанія не залишила. І не може залишити», – відзначив Глава держави.

Сьогодні країні потрібна демократична коаліція, наголосив Президент. «Ставка одна – демократична коаліція. У нас є шанс – прекрасний шанс, тому що є 30 вересня», – сказав В. Ющенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.