На столицю сунуть колони майданарбайтерів. Регіонали завтра мітингуватимуть

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 30.09.2007 23:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3836

Сьогодні вночі до Києва прибуде близько 50 тис. прихильників різних політичних сил.

Про це на заявив прес-конференції голова Комітету виборців України Ігор Попов.

“В ці години з більшості міст України до Києва їдуть потяги і колони автобусів з мітингувальниками. Вони ще не знають, будуть святкувати перемогу чи протестувати проти фальсифікацій, але ми очікуємо, що близько 50 тис. осіб уже на 3-4 годину ночі приїдуть до Києва”, - повідомив він.

Попов зазначив, що за інформацією КВУ, до столиці приїдуть представники різних політичних сил. Всі вони не мають зброї, алкогольних напоїв і їдуть до столиці з метою участі у мирних акціях на підтримку своїх політичних сил.

“Відповідно, я сподіваюсь, що співробітники ДАІ не чинитимуть незаконних перешкод цим автобусам, тим більше що в них знаходяться прихильники різних політичних сил. Всі вони їдуть на свої “майдани”... Ми їх побачимо тут вночі, і почуємо вранці їхню реакцію на результати виборів”, - сказав Попов.

Партія регіонів завтра о 16.00 проведе на Майдані Незалежності в Києві мітинг своїх прихильників.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив керівник центрального виборчого штабу Партії регіонів Борис КОолесніков сьогодні на брифінгу.

«Завтра ми проведемо мітинг, аби подякувати нашим прихильникам за те, що нас підтримали», - сказав він..

За його словами, подальша стратегія дій Партії регіонів визначатиметься після оголошення попередніх результатів виборів.

«Реакція буде лише після того, як оголосять попередні підсумки голосування. І до такої стратегії я закликаю всіх решту політичних сил», - наголосив він.

Колесніков вважає, що у Партії регіонів, БЮТ і «Нашої України – Народної самооборони» доволі сил і засобів, аби проконтролювати ситуацію, пов`язану з можливими фальсифікаціями результатів виборів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.