Тимошенко категорично відмовилася дурити виборців

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.10.2007 17:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3881

Лідер БЮТ категорично заявляє, що дотримуючись попередніх домовленостей із НУ-НС, готова до створення демократичної коаліції та формування уряду. І ніяких переговорів із більшовиками.

Коментар лідера БЮТ Юлії Тимошенко з приводу політичних переговорів щодо створення парламентської більшості у Верховній Раді VI скликання

Юлія Тимошенко:

„Ми висловлюємо абсолютну готовність до створення за результатами дострокових виборів до Верховної Ради України та відповідно до угоди, укладеної між нашою політичною силою та „Нашою Україною”, нової демократичної парламентської більшості та нового чесного і професійного уряду.

Але ми заявляємо, що співпраця та партнерство між демократичними силами з одного боку та Партією регіонів з іншого може розвиватися тільки в одному напрямку – надання парламентській опозиції (Партії регіонів) всіх необхідних прав та компетенцій для контролю за діями влади. Будь-які інші варіанти співпраці між нашою політичною силою та Партією регіонів заздалегідь виключаються.

Ми чесні перед людьми як до виборів, так і після них, і саме тому сьогодні ще раз запевняємо, що у випадку створення коаліції між „Нашою Україною” та Партією регіонів наша політична сила залишиться в опозиції.

Це набагато чесніше і корисніше для країни, ніж ставати політичним дахом для мафії. Посади для нас, коли за них потрібно здавати незалежність України, національні інтереси та інтереси людей, нічого не варті. Ми були і залишаємося з Україною і українською нацією”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.