Уряд Януковича тирив гроші та накопичував борги. Тимошенко в шоці

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.10.2007 23:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3886

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко шокована інформацією про те, що вперше за оcтаннє десятиліття Україна накопичила борг перед Газпромом в розмірі 1,3 мільярди доларів.

Про це вона повідомила сьогодні на брифінгу для преси.

«З цим потрібно негайно розібратися. Десь на чиїхось рахунках за кордоном уже осіли ці гроші. Уряд Януковича мовчав півтора роки про накопичення боргу», – наголосила Юлія Тимошенко.

«Фактично, ми можемо прямо стверджувати, що Уряд Януковича працював і ще поки продовжує працювати проти України. Уряд тільки зараз показує своє справжнє обличчя», - заявила лідер БЮТ, підкресливши, що уряд Януковича буде персонально відповідати перед законом.

При цьому Юлія Тимошенко наголосила що оприлюднення Росією цієї інформації, ймовірно, пов‘язане з тим, що «Росія зрозуміла, що оборудки з метою позбавити Україну залишків її енергетичної незалежності стають явними, і оприлюднила цю інформацію першою, щоб не виглядати подільником».

За словами Юлії Тимошенко, її уряд не дозволить, щоб Україна «жила з таким боргом хоча б два місяці». «Ми розрахуємося, а потім знайдемо механізми, що ще нам залишаться винними. У нас є для цього3-4 шляхи», - заявила лідер БЮТ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.